Elektrische golftrolley lithium

Lithium accu of loodzuuraccu?

De GoKart golftrolley kan geleverd worden met lithium accu of loodaccu. Een loodaccu is goedkoper, terwijl een lithium accu langer mee gaat. De vraag is: welke accu kiest u en waarom?

Loodaccu: voordelig in prijs

De loodaccu is de traditionele accu zoals we die al jaren kennen. De accu is voldoende voor 18 holes. De loodaccu laadt minder snel op dan de lithium accu, is aanzienlijk zwaarder (ruwweg 4 kilo meer dan de lithium variant) en heeft doorgaans een beperktere levensduur waardoor er een kortere garantieperiode op van toepassing is.

Lithium accu: langere levensduur, meer holes

De lithium accu biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van de loodaccu. De lange levensduur is het voornaamste voordeel. Om deze reden geeft GoKart maar liefst vijf jaar garantie op deze accu. Zo bent u met een elektrische golftrolley met lithium accu minimaal vijf jaar verzekerd van een goede accu. Het tweede grote voordeel is dat de lithium accu geschikt kan zijn voor 36 holes (mits u de hiervoor geschikte variant kiest). Zo kunt u maar liefst 36 holes spelen en optimaal de vruchten plukken van uw GoKart golftrolley, zonder u zorgen te hoeven te maken over de accu.

Lithium accu levert de beste ervaring voor de frequente golfer

Met zowel een loodaccu als lithium accu kunt u uitstekend 18 holes spelen voordat u de accu weer op moet laden. Als u met enige regelmaat speelt, dan is de lithium accu al gauw interessanter om aan te schaffen. Immers, de lithium accu is lichter, laadt sneller op, kan dubbel zoveel holes meegaan, en heeft een aanzienlijk langere levensduur. Echter, als u incidenteel golft, is de loodaccu de voordeligere keuze.

> Bekijk de elektrische golftrolleys van GoKart
> Lees meer over de GoKart golftrolley
> Bekijk de accu’s van GoKart Golf

Neem contact met ons op Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen met ons team.