Elektrische golftrolley

Elektrische golftrolley van GoKart

De elektrische golftrolley van GoKart is een uniek product: compact, licht gewicht, duurzaam, aantrekkelijk en bovendien scherp geprijsd. Koopt u een elektrische golftrolley bij GoKart, dan kiest u tegelijkertijd voor kwaliteit én prijs. Omdat er tevens een ruime garantie van toepassing is op onze producten, heeft u gegarandeerd jaren plezier van onze elektrische golftrolley.

Waarom een elektrische golftrolley?

Het voorttrekken van een reguliere golftrolley kost altijd in meerdere of mindere mate energie, zeker op langere en heuvelachtige banen. U wilt het liefste uw energie stoppen in de volgende slag, en niet in het voorttrekken van uw golfclubs en -accessoires. In dat geval biedt een elektrische golftrolley voordelen ten opzichte van een reguliere, handmatige golftrolley. Door de handgreep van de elektrische golftrolley vast te pakken, begint de trolley automatisch met u ‘mee te lopen’, zonder dat u dat extra inspanning kost. Zodoende zorgt een elektrische golftrolley voor minder inspanning aan u zijde, en meer focus op uw daadwerkelijke spel.

De GoKart Golftrolley

GoKart biedt twee soorten golftrolleys aan: de standaard uitvoering en de Automatic. Bij de standaard uitvoering beschikt u over een aan/uit-schakelaar en een snelheidswieltje om de gewenste snelheid in te stellen. De GoKart Automatic heeft geen knoppen, en past zich automatisch aan uw loopsnelheid. Welke variant u ook kiest: de elektrische golftrolleys garanderen veel gemak en daarmee ook meer spelplezier.

Kleuren en accessoires naar keuze

Bestelt u een GoKart golftrolley, dan heeft u wat te kiezen. Zo bepaalt u de kleur van de elektrische golftrolley, kunt u kiezen tussen een loodaccu of een lithium accu, en kunt u kiezen voor handige extra accessoires zoals een parapluhouder, winterwielen, een bekerhouder, en andere handige en praktische uitbreidingen.

> Bekijk de elektrische golftrolleys van GoKart
> Lees meer over de GoKart golftrolley

Neem contact met ons op Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen met ons team.