Binnen 28 dagen geld terug

Test zelf uw GoKart en gebruik hem een maand lang op uw golfbaan. Zodra u een trolley hebt aangeschaft willen wij dat u hem gedurende 28 dagen grondig uitprobeert door weer en wind. Als u dan bij ons komt en zegt “Hmmm….ik weet niet zeker of dit wel iets voor mij is”, krijgt u direct uw geld terug en sturen wij onze jongens (type koeriers) om hem op te halen. Hele aardige koeriers bovendien.

Het komt niet vaak voor dat ze worden teruggestuurd, maar wanneer dat gebeurt, even goede vrienden. Wij zijn er echter van overtuigd dat als u eenmaal uw nieuwe GoKart in bezit heeft u er een beetje verliefd op zult worden. Als u al eerder een elektrische golftrolley heeft gebruikt zult u het zeker waarderen dat deze GoKart zo klein opgevouwen kan worden, dat hij een krachtige motor heeft, dat hij snel gebruiksklaar is en dat het ook nog een slim en doordacht ontwerp is. En als u nog nooit een elektrische golftrolley heeft gebruikt zullen al deze eigenschappen zeker opvallen en daarbij komt dan nog de toegevoegde bonus dat u met onze GoKart opgewekt en fris de 18e hole zult bereiken.

Er zijn geen hobbels, geen risico’s, geen kleine lettertjes waardoor wij onder onze service uit kunnen komen.. Als je hem prettig vindt, is hij van u. Zo niett, geen enkel probleem.

Bestel hem nu