Binnen 28 dagen geld terug

Test zelf uw GoKart en gebruik hem een maand lang op uw golfbaan. Zodra u een trolley hebt aangeschaft willen wij dat u hem gedurende 28 dagen grondig uitprobeert door weer en wind. Als u daarna (niet later dan de 29ste dag) niet tevreden bent en contact met ons opneemt, dan krijgt u direct uw geld terug, exclusief verzendkosten. Wij halen de GoKart bij u op, doet u alles terug in de originele doos. Gebruikte paraplu’s, regenhoezen en golftassen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Het komt niet vaak voor dat ze worden teruggestuurd, maar wanneer dat gebeurt, even goede vrienden. Wij zijn er echter van overtuigd dat als u eenmaal uw nieuwe GoKart in bezit heeft u er een beetje verliefd op zult worden. Als u al eerder een elektrische golftrolley heeft gebruikt zult u het zeker waarderen dat deze GoKart zo klein opgevouwen kan worden, dat hij een krachtige motor heeft, dat hij snel gebruiksklaar is en dat het ook nog een slim en doordacht ontwerp is. En als u nog nooit een elektrische golftrolley heeft gebruikt zullen al deze eigenschappen zeker opvallen en daarbij komt dan nog de toegevoegde bonus dat u met onze GoKart opgewekt en fris de 18e hole zult bereiken.

Er zijn geen hobbels, geen risico’s, geen kleine lettertjes waardoor wij onder onze service uit kunnen komen.. Als je hem prettig vindt, is hij van u. Zo niett, geen enkel probleem.

Bestel hem nu