12volt autolader voor lithiumaccu’s

GET SMART, GET GOKART voor slechts € 69.90

69,90

Gokart 12volt auto acculader. 

Ontworpen om alle soorten GoKart-lithiumbatterijen op te laden via een 12v-stopcontact in uw auto. De oplaadtijd is vergelijkbaar met die van een oplader op netstroom. Het duurt een paar uur om de batterij volledig op te laden met uw auto, terwijl de motor draait. De exacte oplaadtijd hangt af van hoeveel stroom je op de golfbaan afneemt. Dit varieert afhankelijk van de lengte van uw baan, hoeveel ballast er in uw golftas zit, hoe recht u erop slaat … enz.

Lithiumbatterijen hoeven niet in één keer te worden opgeladen. Het is OK om ze met tussenpozen op te laden. Het maakt niet uit dat er meerdere autoritten nodig zijn om de batterij volledig op te laden.

Houd er rekening mee dat;
1. U kunt het niet gebruiken om accu’s van andere merken of lood/zuuraccu’s op te laden.
2. Het wordt meestal alleen opgeladen als de motor van de auto draait. Sommige auto’s houden het 12V-stopcontact kort van stroom nadat de motor is afgezet, maar niet voor lang.
3. Sommige auto’s houden de 12V-aansluiting ingeschakeld met de motor uit, maar het contact van de auto aan. Houd er in dat geval rekening mee dat er stroom wordt overgedragen van de accu van uw auto naar de GoKart-accu. Tenzij het in goede staat is, kan dit voorkomen dat de auto-accu de auto start.

Divider Hole