De Gokart

go-kart-red

De elektrische golftrolley GoKart is ontworpen in nauwe samenwerking met experts op het gebied van design en materiaal. Het resultaat: een duurzame constructie met een topuitstraling. De combinatie van thermoplastic, glasvezel en nylon zorgt ervoor dat de GoKart niet alleen tegen een stootje kan, maar ook heel licht is: slechts 8,2 kg. Daarnaast is de trolley in een handomdraai in te klappen tot een zeer klein formaat. Wel zo makkelijk als u niet zo’n grote kofferbak heeft of graag ruimte overhoudt voor uw andere (golf)spullen.

Als u kiest voor GoKart, dan geniet u van vele extra’s zoals scorekaart-, bal- en teehouders, makkelijk verwisselbare wielen en handgrepen om de trolley op te tillen. De GoKart is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere kleuren en een ruim aanbod van accessoires.

De GoKart heeft al twee prestigieuze designtitels gewonnen, waaronder die van ‘Product van het jaar’, uitgereikt door de beste ontwerpers ter wereld. Maar we bieden meer dan alleen een leuk uiterlijk. Het vernuftige binnenwerk, de computergestuurde motor, de netjes weggewerkte batterij en het gepatenteerde besturingssysteem zullen u aangenaam verrassen.

Hersens en spierballen, wat wilt u nog meer.

Neem contact met ons op Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen met ons team.