Garantie

Zoals bij alle garanties zijn er kleine lettertjes, dus hier zijn ze, netjes en groot.

GoKart Trolley garantie

 1. Iedere GoKart trolley heeft 2 jaar garantie.
 2. Het 2de jaar van de garantie zit iets anders in elkaar dan het 1ste jaar.
 3. Als er iets misgaat in het 1ste jaar, sturen wij of een nieuw onderdeel of halen uw trolley op ter reparatie. Onderdelen, transportkosten en arbeidsloon zijn dan gratis.
 4. Als er iets misgaat in het 2de jaar is de regeling bijna hetzelfde als tijdens het 1ste jaar, alleen nu worden de verzend- en de inpakkosten wel aan u doorberekend.
 5. Wie bepaalt of we u een onderdeel sturen, of dat wij de trolley ophalen ter reparatie? Dat doen wij in overleg. Wij kunnen u adviseren over wat makkelijkste oplossing is, maar mocht dat betekenen dat u een klein beetje moet schroeven aan het onderdeel en u bent daar niet blij mee, geen probleem, dan repareren wij hem gewoon.
 6. Na het 2de jaar komen buiten de verzendkosten ook de kosten voor de onderdelen erbij. De prijzen van de onderdelen zijn heel redelijk. Normaliter brengen wij u de arbeidskosten niet in rekening, tenzij er sprake is van vernieling.
 7. De garantie van 2 jaar heeft betrekking op alle GoKart trolleys.
 8. De algemene voorwaarden van GoKart Europe b.v. zijn van toepassing.

Loodzuur accu garantie

 1. De garantie op de GoKart loodzuuraccu is 12 maanden vanaf de aankoopdatum.
 2. Alléén wanneer u een loodzuur accu via een GoKart dealer heeft gekocht, dan is uw aankoopnota uw garantie bewijs.
 3. Wanneer uw accu binnen 12 maanden na aankoop niet meer goed functioneert (met uitzondering van beschadigde of misbruikte accu’s), dan vervangen wij na controle de accu.
 4. Het is niet de bedoeling om u door de GoKart voor te laten trekken. Dit zal het bereik en uiteindelijk de levensduur van de accu beperken.

Lithium accu gelimiteerde garantie

 1. Op een GoKart-lithiumaccu geleverd met een GoKart hebt u vijf jaar gelimiteerde garantie.
 2. Hebt u uw GoKart-lithiumaccu in een winkel gekocht, dan dient u bij een eventuele claim de aankoop bon te overleggen. Is de accu rechtstreeks bij ons gekocht, dan staat u bij ons geregistreerd.
 3. Wanneer uw accu binnen twee jaar na aankoop niet meer goed functioneert (met uitzondering van beschadigde of misbruikte accu’s), dan vervangen wij na controle de accu.
 4. Wanneer uw accu in het derde jaar niet goed meer functioneert, betaalt u 50% van de adviesverkoopprijs voor een nieuwe accu.
 5. Wanneer uw accu in het vierde jaar niet goed meer functioneert, betaalt u 70% voor een nieuwe accu.
 6. Wanneer uw accu in het vijfde jaar niet goed meer functioneert, betaalt u 85% voor een nieuwe accu.
 7. Na de eerste twee jaar wordt de lithium accu gegarandeerd voor 18 holes.
 8. De garantie loopt vanaf de datum van de daadwerkelijke aankoop. Eventuele vervangingen aangeboden binnen de garantie vallen niet onder de vijf jaar garantie.
 9. De 36 holes lithiumaccu heeft genoeg kracht om 36 holes onder gemiddelde omstandigheden te voltooien. Langere banen, zwaardere tassen en meer zigzagbewegingen dan gemiddeld kunnen het bereik beperken tot minder dan 36 holes.
 10. Het is niet de bedoeling om u door de GoKart voor te laten trekken. Dit zal het bereik en uiteindelijk de levensduur van de accu beperken.

Wij dragen enorme zorg voor iedere trolley die onze fabriek verlaat. Het betekent veel voor ons dat iedere GoKart perfect is. Wij vertrouwen op de kwaliteit en de levensduur van iedere GoKart. Wij zetten hoog in, u ook?

img_4774-edit

* De korting zal worden gegeven op de originele verkoopprijs. Kortingen en speciale aanbiedingen zijn uitgesloten.

Neem contact met ons op Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen met ons team.