Waarom de GoKart?

Hij is zeer makkelijk in het gebruik.

De GoKart met het standaard snelheidssysteem heeft op het handvat twee knoppen. Een aan-uitschakelaar en een wieltje voor de snelheid. Het aanpassen van de snelheid van de GoKart aan uw looptempo gaat moeiteloos. Klik hier om de video te bekijken.

De GoKart Automatic heeft een nieuwe, ingebouwde snelheidsregelaar. Er zitten geen knoppen op: u houdt het handvat vast en de trolley loopt vanzelf met u mee! Het is nog net geen caddie… Klik hier om de video te bekijken.

De GoKart uitklappen is een fluitje van een cent; hij weegt maar 8.2 kg en is dus gemakkelijk op te tillen en klaar te zetten. Plaats vervolgens de accu en u kunt van start.

De Gokart is uiterst compact

De trolley is in een handomdraai in te klappen tot een zeer klein formaat (26 x 59 x 61 cm). Wel zo makkelijk als u niet zo’n grote kofferbak hebt of graag ruimte overhoudt voor uw andere (golf)spullen.

Het design gooit hoge ogen

De GoKart is ontworpen in nauwe samenwerking met experts op het gebied van design en materiaal. Het resultaat: een duurzame constructie met een topuitstraling. De combinatie van thermoplastic, glasvezel en nylon zorgt ervoor dat de GoKart tegen een stootje kan.

De elektrische trolley heeft al twee prestigieuze designtitels gewonnen, waaronder die van ‘Product van het jaar’, uitgereikt door de beste ontwerpers ter wereld.

Veel keuze in kleur en accessoires

U kunt kiezen uit meerdere kleuren en een ruim aanbod van accessoires. Op deze manier stelt u een GoKart samen die precies bij u past.

Prima service en garantie

De GoKart is een eigen ontwerp en alle uit te voeren reparaties en onderhoudsbeurten worden in onze eigen, Nederlandse werkplaats verricht. De GoKart elektrische golftrolley heeft twee jaar garantie en de loodzuuraccu en oplader een jaar. Op de lithiumaccu en oplader zit vijf jaar gelimiteerde garantie.

We kunnen door het hele land uw trolley halen en brengen. Als er een probleem is met de accu of oplader, zorgen we dat u onmiddellijk over een vervanging kunt beschikken.

Alle leverings- en garantievoorwaarden kunt u uiteraard inzien.

28 dagen recht van retour

Als u bij ons een GoKart hebt gekocht, dan geven wij u de kans 28 dagen vrijblijvend gebruik te maken van uw elektrische golftrolley. Als u daarna niet tevreden bent en contact met ons opneemt, dan krijgt u direct uw geld terug, exclusief € 19 verzendkosten. Wij halen de GoKart bij u op, daar hoeft u verder niets voor te doen.

Neem contact met ons op Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik hier om contact op te nemen met ons team.