Garantie

 

Garantie GoKart elektrische golftrolley

GoKart Golf draagt enorme zorg voor iedere trolley die de fabriek verlaat. Toch kan het voor komen dat de trolley of de accu niet naar behoren functioneert. In dat geval gelden onderstaande garantievoorwaarden.

Tip! Bewaar de originele GoKart doos, waarin uw elektrische golftrolley is geleverd. Snijd na ontvangst de tapes door, zodat de doos plat bewaard kan worden. U kunt de doos opnieuw gebruiken, wanneer uw GoKart aan een servicebeurt toe is.

Zoals bij alle garanties zijn er kleine lettertjes, dus hier zijn ze, netjes en groot.
1. Iedere GoKart trolley heeft 2 jaar garantie.
2. Het 2de jaar van de garantie zit iets anders in elkaar dan het 1ste jaar.
3. Als er iets misgaat in het 1ste jaar, sturen wij of een nieuw onderdeel aan U toe of halen uw trolley op ter reparatie. Onderdelen, transport en arbeidsloon zijn dan gratis.
4. Als er iets misgaat in het 2de jaar is de regeling bijna hetzelfde als tijdens het 1ste jaar, alleen nu worden de verzend- en  inpakkosten wel aan u doorberekend.
5. Wie bepaalt of we u een onderdeel sturen, of dat wij de trolley ophalen ter reparatie? Dat doen wij in overleg. Wij kunnen u adviseren over wat de makkelijkste oplossing is, maar mocht dat betekenen dat u een klein beetje moet schroeven aan het onderdeel en u bent daar niet blij mee, geen probleem, dan repareren wij hem gewoon.
6. Na het 2de jaar komen naast de verzendkosten ook de kosten voor de onderdelen erbij. De prijzen van de onderdelen zijn heel redelijk. Normaliter brengen wij u de arbeidskosten niet in rekening, tenzij er sprake is van vernieling.
7. De garantie van 2 jaar heeft betrekking op alle GoKart trolleys.
8. De algemene voorwaarden van GoKart Europe b.v. zijn van toepassing.

Gelimiteerde garantievoorwaarde voor lithium accu’s:
1. Op elke lithium accu geven wij 5 jaar gelimiteerde garantie op de aankoopdatum.
2. Als u uw lithium accu gekocht heeft bij een andere GoKart dealer, moet u de garantie registreren op onze website. Als u de accu bij ons gekocht heeft, staat dit al geregistreerd.
3. Als de lithiumaccu in de eerste twee jaar het aantal holes niet meer haalt (behalve in het geval van fysieke schade of misbruik), zullen wij deze na controle kosteloos vervangen.
4. Gebeurt dit in het derde jaar, betaalt u slechts 50% van de kosten van een vervanging.
5. In het vierde jaar, 70% van de kosten van een nieuwe.
6. In het vijfde jaar, 85% van de kosten van een nieuwe.
7. De garantie gaat in op de aankoopdatum. Als we uw lithium accu hebben moeten vervangen in deze garantieperiode geldt er niet weer een nieuwe garantieperiode van vijf jaar.

Loodzuur accu garantie

1. Een GoKart loodaccu en de loodacculader hebben 6 maanden garantie vanaf de aankoopdatum.
2. Alleen wanneer u een loodzuuraccu via een GoKart dealer heeft gekocht, is uw aankoopnota uw garantie bewijs.
3. Wanneer uw accu binnen 6 maanden na aankoop niet meer goed functioneert (met uitzondering van beschadigde of misbruikte accu’s), wordt de accu na controle vervangen.
4. Het is niet de bedoeling om u door de GoKart voort te laten trekken. Dit zal het bereik en uiteindelijk de levensduur van de accu beperken.