Garantie

GoKart Golf draagt enorme zorg voor iedere trolley die de fabriek verlaat. Toch kan het voor komen dat de trolley of de accu niet naar behoren functioneert. In dat geval gelden onderstaande garantievoorwaarden.

Garantie GoKart elektrische golftrolley

 1. Iedere GoKart heeft 2 jaar garantie.
 2. Het tweede jaar van de garantie zit iets anders in elkaar dan het eerste jaar.
 3. Als er iets misgaat in het eerste jaar, ontvangt u een nieuw onderdeel of uw elektrische golftrolley wordt opgehaald ter reparatie. Onderdelen, transportkosten en arbeidsloon zijn dan gratis.
 4. Als er iets misgaat in het tweede jaar is de regeling bijna hetzelfde als tijdens het eerste jaar. Alleen worden de verzend- en de inpakkosten nu wel aan u doorberekend.
 5. Of u een nieuw onderdeel ontvangt of dat de trolley wordt opgehaald ter reparatie, wordt in overleg bepaald. Mocht u liever niet zelf aan onderdelen schroeven, dan verzorgt GoKart de reparatie.
 6. Na het tweede jaar komen naast de verzendkosten ook de kosten voor de onderdelen voor uw rekening. De prijzen van de onderdelen zijn heel redelijk. Normaliter worden de arbeidskosten niet in rekening gebracht, tenzij er sprake is van vernieling.
 7. De garantie van 2 jaar heeft betrekking op alle GoKart trolleys.
 8. De algemene voorwaarden van GoKart Europe b.v. zijn van toepassing.

Tip! Bewaar de originele GoKart doos, waarin uw elektrische golftrolley is geleverd. Snijd na ontvangst de tapes door, zodat de doos plat bewaard kan worden. U kunt de doos opnieuw gebruiken, wanneer uw GoKart aan een servicebeurt toe is.

Loodzuur accu garantie

 1. Een GoKart loodzuuraccu heeft 12 maanden garantie vanaf de aankoopdatum.
 2. Alleen wanneer u een loodzuuraccu via een GoKart dealer heeft gekocht, is uw aankoopnota uw garantie bewijs.
 3. Wanneer uw accu binnen 12 maanden na aankoop niet meer goed functioneert (met uitzondering van beschadigde of misbruikte accu’s), wordt de accu na controle vervangen.
 4. Het is niet de bedoeling om u door de GoKart voort te laten trekken. Dit zal het bereik en uiteindelijk de levensduur van de accu beperken.

Gelimiteerde garantie lithiumaccu

 1. Een GoKart lithiumaccu geleverd met een GoKart heeft vijf jaar gelimiteerde garantie.
 2. Hebt u uw GoKart lithiumaccu in een winkel gekocht, dan dient u bij een eventuele claim de aankoop bon te overleggen. Is de accu rechtstreeks bij GoKart Golf gekocht, dan staat u geregistreerd.
 3. Wanneer uw accu binnen twee jaar na aankoop niet meer goed functioneert (met uitzondering van beschadigde of misbruikte accu’s), wordt deze na controle vervangen.
 4. Wanneer uw accu in het derde jaar niet meer goed functioneert, betaalt u 50 procent van de adviesverkoopprijs voor een nieuwe accu.
 5. Wanneer uw accu in het vierde jaar niet meer goed functioneert, betaalt u 70 procent van de adviesverkoopprijs voor een nieuwe accu.
 6. Wanneer uw accu in het vijfde jaar niet meer goed functioneert, betaalt u 85 procent van de adviesaankoopprijs voor een nieuwe accu.
 7. Na de eerste twee jaar wordt de lithiumaccu gegarandeerd voor 18 holes.
 8. De garantie loopt vanaf de datum van de daadwerkelijke aankoop. Eventuele vervangingen aangeboden binnen de garantie, vallen niet onder de vijf jaar garantie.
 9. De 36 holes lithiumaccu heeft genoeg kracht om 36 holes onder gemiddelde omstandigheden te voltooien. Langere banen, zwaardere tassen en meer zigzagbewegingen dan gemiddeld kunnen het bereik beperken tot minder dan 36 holes.
 10. Het is niet de bedoeling om u door de GoKart voort te laten trekken. Dit zal het bereik en uiteindelijk de levensduur van de accu beperken.

De korting zal worden gegeven op de originele verkoopprijs. Kortingen en speciale aanbiedingen zijn uitgesloten.