De elektrische golftrolley van GoKart

Direct bestellen

Wij werken uitsluitend op afspraak, om een ieder zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Bedankt voor uw begrip.

De elektrische golftrolley van GoKart is uiterst compact

De elektrische golftrolley is in een handomdraai in te klappen tot een zeer klein formaat (66 x 60 x 29 cm). Wel zo makkelijk als u niet zo’n grote kofferbak hebt of graag ruimte overhoudt voor uw andere (golf)spullen.

Meer informatie
Compacte elektrische golftrolley GoKart

De nieuwe GoKart compleet met autoconnect lithiumaccu-systeem

De accu klikt in de Gokart en maakt direct verbinding. Deze lithiumaccu is de ultieme krachtbron voor uw elektrische golftrolley van GoKart. Hij maakt gebruik van de beproefde LiFePO4-technologie, welke gegarandeerd veilig en duurzaam is.

Bekijk de GoKart accu's

Ruim aanbod aan accessoires

U kunt kiezen uit meerdere kleuren en een ruim aanbod van accessoires. Op deze manier stelt u een GoKart samen die precies bij u past. Bijvoorbeeld deze nieuwe golftas verkrijgbaar in 3 kleuren met een gewicht van nog geen 3 kilo!

Bekijk de GoKart accessoires

Elektrische golftrolley

De elektrische golftrolley van GoKart is een uniek product: compact, lichtgewicht, duurzaam, aantrekkelijk en bovendien scherp geprijsd. Met een elektrische golftrolley van GoKart kiest u voor kwaliteit én prijs. Op alle GoKart producten is een ruime garantie van toepassing, waardoor u verzekerd bent van jarenlang plezier met uw GoKart elektrische golftrolley.

Waarom een elektrische golftrolley?

Het spelen met een gewone duwtrolley kost altijd in meerdere of mindere mate energie, zeker op langere en heuvelachtige banen. U wilt uw energie natuurlijk het liefst stoppen in de volgende slag en niet in het duwen van de trolley. In dat geval biedt een elektrische golftrolley voordelen ten opzichte van een niet-elektrische golftrolley. Door het handvat van de elektrische (Automatic) golftrolley vast te pakken, begint de trolley automatisch met u ‘mee te lopen’ zonder dat u dat extra inspanning kost. Zodoende zorgt een elektrische golftrolley voor minder inspanning en meer focus op uw spel.

De GoKart elektrische golftrolley

De GoKart elektrische golftrolley is er in twee varianten: de Manual (standaarduitvoering) en de Automatic. De Manual beschikt over een aan/uit schakelaar en een snelheidswieltje om de gewenste snelheid in te stellen. De Automatic heeft geen knoppen en past zich automatisch aan uw loopsnelheid aan. Welke variant u ook kiest: de elektrische golftrolleys garanderen veel gemak en daarmee ook meer spelplezier.

Kleuren, accu en accessoires naar keuze

Bestelt u een GoKart elektrische golftrolley, dan heeft u wat te kiezen. Zo bepaalt u de kleur van de elektrische golftrolley, een 18 of 36 holes Lithium accu en kunt u kiezen voor handige extra accessoires zoals een parapluhouder, een bekerhouder en andere handige en praktische uitbreidingen.

Lees alles over de GoKart